Beknopt verslag van de vergaderingen, bijeenkomst en rondgang in de maanden oktober en november 2017

In deze vergaderingen is veel aandacht besteed aan hoe wij als huurdersvereniging onze achterban kunnen bereiken. Hier zijn een aantal ideeën ontwikkeld waar we de komende tijd mee aan de slag gaan. Dit zal dan ook een van de speerpunten worden in ons meer jaren werkplan. In dit kader hebben we ook aangesloten bij de wijktafel in Pauwenburg.
De diversen werkgroepen hebben overleg gehad in deze periode zowel met de woonbond, l’escaut en de wijkraad Pauwenburg.
Ook heeft de HVL op 1november 2017 samen met onze vertegenwoordigers in de Raad van Commissarissen een rondgang gemaakt door een deel van het middengebied vooral gericht op de brandgangen en de Combinatie in verband met de zaken die toen speelden aangaande de vloer van de

kleine cirkel. Op 15 november hebben we onze ledenvergadering gehad helaas was de opkomst niet erg hoog ongeveer 35 personen. Tijdens deze vergadering is het nieuwe bestuur voorgesteld en zijn de wijzigingen in de statuten en huishoudelijk regelement goed gekeurd. En in de rondvraag zijn diversen vragen van de leden beantwoord.
Tijdens de bewonersbijeenkomst heeft de Veiligheid Regio Zeeland een uitleg gegeven over brandveiligheid in en om het huis.
Mocht u vragen hebben reageer dan via contact@huurdersvereniginglescaut.info

 

Met vriendelijke groet,

Voorzitter HVL

Dit vind je misschien ook leuk...